Handmade

Hello Spring!

...nice to see you! I was thinking about you and waiting your warm breeze and sunny days!
I love your ladybugs so I`ve made one for myself...to wear!
Ciripit primavaratic!

Pasari stilizate la inceput de primavara...cine isi poate imagina trilul lor vesel?Having a house...

...or wearing one!
My Breslo house! 

Foxy day!

What about a foxy fox miniature? Still winter on our side so we have to wear the scarf with style :)...
The foxes are created with air dry clay, painted with acrylics.


Coliere Buhu hu 

Va reamintesc de colierele Buhu hu facute la comanda in anul 2013 ca posibile idei pentru inceputul lui 2014.
Sarbatoresc

Imi plac extrem de mult ornamentele de Craciun! Si pentru ca inainte de sarbatori cererea a fost mare, propunerile mele au fost miniaturi amuzante si ornamente de brad, toate bineinteles din ceramica cu uscare la aer, pictate in culori acrilice si lacuite pentru protectie.
Coliere Buhu hu

Cineva m-a intrebat intr-o zi daca fac bufnite: "stii tu, bufnite colorate, ochioase si albastreeeeeee, cat mai albastre!"
De ce sa nu fac; imi plac si mie (desi unii ar spune ca sunt aducatoare de ghinion). Ehh, ghinion! Ce dezastre ar putea implica o grasunica colorata si simpatica!?Miniaturi handmade

Imi plac prietenii mei! Au idei si mi le si impartasesc. Imi dau de lucru si ma stimuleaza. Ati putea crede ca iesim in oras doar pentru a recupera timpul pierdut prin obiceiul prost de a munci prea mult si a ne vedea asa de putin. Nu e doar atat. Sunt ca un burete in prezenta lor: imi dau idei pe care, mai apoi, in noapte (cam atunci am spor de lucru si nu ma mai mir de cearcanele de peste zi) le pun in practica. Si uite ce iese: ceramica cu uscare la aer, vopsele acrilice, lac, dezastru in casa si multe lucruri vesele si colorate (sa mai aud pe careva spunand ca nu imi plac culorile!). E clar oricum: imi plac prietenii mei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...